Shopping, yet again

Shoppat loss i hårprodukternas Mekka på internet; Lyko!
 Jag är så otroligt nöjd med mina inköp att jag bara måste dela med mig av dem.

Det blev 500ml Lorel Silvershampoo, Grazette Silverbalsam, D:fi d:struct Hairspray, Ocean mist (saltvattenspray) och REF Dry fibre wax.

Fraktfritt över 300, me like! Hade dock tjänat in två frakter på denna beställning.
Jag ser fram emot att få alla dessa underbara produkter, mitt hår kommer bli så vackert och förföriskt. Jag kommer att ordna med håret och fixa det mer än aldrig förr, det är ju så otroligt kul med nya produkter!

Som ett barn på julafton.

-Dessutom shoppade jag två tröjor igår, dock på extrapris och just för att det var ett så otroligt bra erbjudande kunde jag inte låta bli. Och ett skärp, för det behövde jag verkligen, ett brett svart i skinn.. Smink var ju också ett MÅSTE, dessutom väntar ett besök på Make up store med Linda. Jag känner att detta spårar ur! Efter att jag fått mitt fix och tillfredställt mitt behov ska jag verkligen vända mig bort från all denna konsumtion och allt detta köpande och bara använda det jag har. För det är en del när man tänker efter.. Detta får mig att vilja skriva något djupt och smart om miljön, eller samhällets paradigm?
Det kommer nog ett inlägg efter detta! 

Linnea 20-år!!

That's right!
Den 8/8-09 var det dags för mig att bli vuxen, oh my, jag är så vuxen nu. Jag känner mig faktiskt lite annorlunda, någonting har förändrats. Dock har jag fortfarande svårt att komma ihåg att jag faktiskt får gå ut på krogen nu, jag räknas som en vuxen person och det är inte olagligt för mig att ta en jäger-shot på ett uteställer, jag KAN visa upp mitt leg och fortfarande få komma in. Woho!

Firade med en stor födelsedagsfest i Hahrska Palatset där det underbara livebandet Olzons uppträde för oss.
Tack alla som var där, det var underbart att fira med er alla. Verkligen. Det var en magisk kväll, tack för alla tal, både under middagen och senare på kvällen. Tack mina underbara tjejer Bee, Lina och Malin för födelsedagsrapen där ni på ett poetiskt sätt avslöjade alla pinsamheter om mig med skitroliga spex och på slutet förevigade det med en t-shirt dekorerad med en bild av oss samt den målande texten Friends forever.

Tack för alla presenter, jag har aldrig i hela mitt liv upplevt att alla presenter vart så genomtänkta och jag uppskattade varenda en av dem. (Nu blir jag rörd i min ensamhet framför min laptop när jag tänker på all kärlek som florerade den kvällen). Jag säger som vanligt, alla bilder kommer på facebook!


Awesome rosa skärm!!

Systembolaget for the world!


Sommaren 2009 i stora drag

Ett axplock av några stora händelser under sommaren, självklart finns det fler händelser men dessa får tala för sommaren 2009 så länge! More to come..

- Peace and Love 2009
Var grymt! I min själ, så var det en underbar festival. Tard Camp 09 for life! Total onykterhet, boende i en pissoar, fint väder och de härligaste människorna blandat med a shit load of music. Här kommer listan på alla 26 akter jag lyckades se:  Hoffmaestro & Chraa, Backyard Babies, A Camp, Johnossi, Gentleman, Thåström, The Soundtrack of our Lives, Mötley Crue, Hockey, Peter Doherty, Babyshambles, The Sounds, Turbonegro, Cult of Luna, Lars Winnerbäck, Mando Diao, Witchcraft, Dia Psalma, Melody Club, Anna Ternheim, Jerry Williams, Chris Cornell, Hello Safride, Håkan Hellström, Pain, Graveyard.

The Crew (med avsaknad av två)
Mer bilder finns på www.facebook.com



- Ugglas revy i Karlshamn
Gänget drog till Karlshamn för att se på vår stora idol Magnus Uggla! The man, helt enkelt. Akt 1: revy, spex, sketcher som vi alla höll på att skratta oss till döds åt. Akt 2: "Mamma Uggla", minikonsert med alla Uggla-låter som vi alla känner igen och älskar ihopsatta till en musikal. Vi fick bensinstopp två gånger på vägen dit, men annars gick allt smärtfritt..

Frukost i Karlshamn
Småtrötta och nyvakna i Karlshamn, just köpt frukost för att inmundiga den i bilen på väg hem.



- Syrran på besök

Äntligen kom lillesyrran Viola på besök och jag fick chansen att visa mitt liv, min vardag och allt det fina som finns att göra här. Det blev mycket prat, catching up, fika, vin, shopping på stan, laga mat tillsammans, lunch på Aker Brygge, fjord cruise och tjejkväll!

Zettergren x2
Ingenting slår kvalitets-tid med syrran!





















 


Living the Dream

Ger nu mig själv en sista chans att försöka ge min Blogg lite liv igen.
Efter en blodtransfusion i form av latte och syretillförsel i form av Backyard Babies nya album är aktiviteten på topp!

Idag har varit en dag som verkligen varit en dröm, en mardröm.
Mitt sinne är lika grått som molnen utanför mitt fönster, jag är lika full av tårar som molnen är tunga av regn och den kalla vinden som får min hud att knottra sig är en känsla jag förlikar mig med.
Vad sker här? Egentligen, vart är jag på väg? Just nu är jag ungefär där jag trodde att jag skulle vara vid denna tidspunkt, men jag befarar att jag sakna men säkert spårar ur, förlorar kurs och snart kommer jag tänka "det var inte här jag hade tänk att jag skulle vara nu.."
Vad är mina visioner, vad är realistisk, vad vill jag?
Ta hand om mig själv, det är inget jag skryter om att jag är bra på. Jag kanske kan ta hand om dig, men absolut inte mig.
Kanske är det en överreaktion på en liten brist, en storm i ett vattenglas, eller är det så att jag trotts min radioskugga mot mig själv faktiskt kännt de små vibrationerna av katastrof för en gång skull?

Hur sätter man fingret på vad som är fel och vad som saknas när det är lika lätt att urskilja det som att försöka plocka upp ett havregryn ur en välkokt, fiberberikad havregrynsgröt? 


Think, think, think.


Sometimes it's just.. fucked up.

RSS 2.0