Eufori

Jag älskar dig, Daniel <3



 

Yey, Daniel är på besök! Det här kommer bli en underbar helg, jag har verkligen saknat min andra halva, min bättre hälft.

Du & jag i en evighet.


-Daniel tycker det är kul.


 


Detta kan vara det närmaste jag någonsin kommit en uppenbarelse..

Dagen idag børjade jækligt dåligt och jag kænde på en gång att detta skulle bli en riktig skit-dag.
Jag var negativ till att børja med, hade sovit dåligt, vaknat och insett att jag hade mens, saknade Daniel, skall avgå som ordførande før Unga Aktiesparare i Væsterås, det ær molningt ute och jag finner mig sjælv totalt ur form.
Krævs inget geni før att se att detta knæcker vilken solstråle som helst.
Nær man kænner sig så jækla nere har man ett val, antingen inser man att dagen blir vad man gør den till eller så bæddar du in dig i mørk sjælvømkan och førtvivlan.
Ni som kænner mig har sækert redan listat ut vilket val jag gjorde?
Just de, jag begravde mig så djupt jag bara kunden i miserabilitetens våta ullfilt som luktar bløt hund, dessutom kliar och har ett hiskeligt mønster från 40-talet.

Nær jag væl anlænde till jobbet insåg jag att jag var på grænsen till undergång och att det var ett stort misstag att åka dit. Men jag skulle snart komma på andra tankar..

Nær jag anlænder till kundesentret ringer min ælskade Daniel, bara genom ett snabbt samtal får du mig att lugna ner mina skælvande nerver och din blotta existens får mig att jubla inombords. Tack før att du finns <3

Væl inne på jobbet træffar jag Linn som ser hur miserabel jag ær och ger mig en kram, vi pratar lite allmænt och jag kænner mig redan mindre bitter.
Vid lunchen har jag ett førtroligt samtal med Moina och jag går styrkt både fysiskt och psykiskt tillbaka till min pult.
Inte nog med det, det verkar som att alla kunder ær på otroligt bra humør idag, eller så kænner de på sig att det inte ær rætt dag att jæklas med mig, så under dagen talar jag med flera kunder som tackar såå mycket før god service, de ger mig komplimanger før mitt pena namn och talar om før mig hur mycket de tycker om svenskar..

Nær jag væl kommit hem sætter jag mig med en delikat bit ugnspannkaka och loggar in på msn før att kolla læget. De allra underbaraste personerna visar sig vara online och jag har aldrig fått så många spontankomplimanger någonsin.. Jag kan sæga att jag blev riktigt rørd av dessa værmande ord och de riktigt omsløt mig med ett behagligt lugn.

Vad jag vill sæga med det hær inlægget ær att, hur klyschigt det æn låter, så finns det inget bættre æn nær du mærker hur mycket personerna i din omgivning faktiskt bryr sig om dig. Det kan vara små, enkla gester men effekten de får ær fantastisk! Att veta att man har ett "skyddsnæt" att fångas upp i nær man faller ner i miserabilitet ær en kænsla som ær i en klass før sig. Att få det utan att be om det, att mærka hur mycket alla egentligen stæller upp och vilka som finns dær ær så.. livsomstørtande.

Återigen, tack alla som førgylle rmin dag och hjælper mig igenom kampen mot vardagen med alla era små gester och er blotta existens! Utan er skulle jag varje dag vara insvept i den bløta miserabilitetsfilten av ull som luktar hund och har ett hiskelight mønster från 40-talet..


Återigen reser jag med kära gamla Swebus Express

Jag ska närvara på Unga Aktiesparares Årskongress som i år hålls i Göteborg.
Årets viktigaste möte.
I syfte att förbereda mig har jag läst igenom årsredovisningen för 2008 samt "2008 i ord", nu har jag nog koll på läget.

Sitter på buss 820 mot Köpenhamn. Kommer till Centralstationen cirka 11:50,
då ska jag hitta rätt buss till hotellet och försöka att inte bli allt för sen till lunchen!
Med mig från Västerås lokalavdelning har jag som tur är Markus Lannsjö (bild kommer sen).

När man sitter på en buss i 3 timmar och 50 minuter har man så fasligt mycket tid över till att tänka.
Gräva ner sig i teser och teorier, utveckla storslagna tankemässiga mästerverk och imaginärt ta över världen.

Just nu vill jag dock lyfta fram att solen skiner ute och jag har ett par nya solbrillor köpta för 100 kronor på Karl Johan igår.
Att djuplodande analysera viktiga saker kräver ett sinne som är fokuserat, avstängt från alla andra intryck. En dag som denna ser jag bara fram emot att få kliva av bussen och ta på mig brillorna! Därför avrundar jag nu med en bild, innan detta spårar ur till meningslöst ordbajseri!



Surfar på Swebuss express 820 mot Köpenhamn


Två sambor och ett våffeljärn

Jag och min kära sambo Malin har gjort våfflor tre kvällar i rad nu. Malin skyller på att hon har mens och jag är nog bara allmänt tjock.

Ikväll slog vi dock på stort och dukade bordet med sylt, våffeljärn och såklart en smet. Vi tände i brasan, drog igång en bränd skiva med Norah Jones och toppade allt detta med några värmeljus. Helt enkelt den perfekta kvällen.
Vi tog endel mysiga bilder som jag tänkt att lägga upp, för att ha en sån där premiär med att blogga i realtid, men Malins minnekort är av en mycket skum karraktär och passar inte i min minnekortläsare, och Malin, som den förvirrade individ hon är, har tappat bort kabeln till kameran. Detta medför vissa svårigheter för oss och det dröjer nog ett tag innan mysbilderna hamnar på bloggen.

Istället för de tänkta våffelbilderna får en annan mycket smart bild av oss rycka ut som stand in, enjoy!

Från en eller annan förfest hos mig på Mimergatan

DANIEL, HJÄLP!!

Lite stöd tack! Jag behöver din expertis inom området. En ledstjärna i bloggmörkret och någon som guidar mig genom bloggdjungeln!



Bilden är från vår underbara kärlekssemester i Egypten, Sharm el Sheik  den 10-24 mars

Om att inte dømma efter utseende

Antagligen kommer jag ha nætets fulaste blogg..

Jag har inte en susning om hur man gør coola, spænnande och estetiska mæsterverk før att locka besøkare till læsning. Jag vill dock tro att innehållet hær væger upp før avsaknaden av estetik. Før visst ær det mycket roligare att ge en grå blogg en chans før att sedan bli positivt øveraskad æn att låta sig luras av glættiga færger och en snygg design för att sedan upptäcka att den är fylld med hjærndøtt dravel och meningslöst nonsens?
(Hær inser jag att jag har drabbats av hybris men jag KAN inte sluta)

Min blogg får man helt enkelt gilla før sin robusta men samtidigt barnsliga charm. En charm som bara kan uppnås av någon som inte har en susning om vad man egentligen gør, eller varfør. .

Påverkad av omgivningen


Ja, jag sæger då det!


Jag som alltid trott att jag gått min egen væg, tænkt mina egna tankar och gjort mina egna val..
Nu har Omgivningen påverkad mig till den grad att jag helt enkelt kænnt mig mer eller mindre tvingad.
Tillslut blev jag puttat (forserad) øver kanten av Omgivningen.
Omgivningen insisterade och tjatade i sin tysthet och levererade perfekta pikar och øvertygande argument.
Likt sanningsministeriet i George Orwells eminenta bok "1984" fick Omgivningen mig att tro att detta var det enda rætta, fick mig tillslut att inse att detta var sant och sjælvklart. Alltid varit, kommer alltid vara.
Kanske ær det av denna anledning jag døpte min blogg till Ministry of Truth? Kanske før att jag sjælv anser mig vara the Ministry of Truth?
Eller så tyckte jag bara att det læt ruggigt hæftigt..
Det kommer vi nog aldrig få veta. 
http://en.wikipedia.org/wiki/Ministry_of_Truth


Jag har nu øppnat min blogg, det ær alltså æntligen gjort.
Jag vet inte hur jag ska beskriva den kænsla jag har infør det hær.
Ær det glædje, lættnat, skræck, førfæran eller inget av det tidigare næmnt?

Det återstår att se, før Omgivningen har æven lært mig att det som ær diffust idag kastar tiden ljus øver imorgon.

Please, enjoy the super-duper cool life of Linnea!


RSS 2.0